Info

Info

Wie zijn wij?

Tuinvereniging ’t Pink is een kleine volkstuinvereniging met nutstuinen. Het park heeft 43 tuinen, een schuur en een kas. Nutstuinen betekent dat er alleen groenten en wat bloemen verbouwd mogen worden. Er staan geen tuinhuisjes. Tuinvereniging ’t Pink bestaat al sinds 1937. Toendertijd bij molen ’t Pink in Oud-Koog. Sinds 1993 tuinieren wij op onze huidige locatie. De tuinen zijn ca 80 m2 per stuk. Sinds 2008 is de vereniging lid van de AVVN. Dit is een landelijke organisatie voor hobby-tuinders. Voor meer informatie zie www.avvn.nl.

Welkom bij Tuinvereniging 't Pink

Kosten

Kosten van een tuin per 2021:

  • Huur van de tuin: € 42,10
  • Contributie € 31,00
  • WOZ belasting: € 2,90
  • Lidmaatschap AVVN €20,00
  • Inschrijfgeld (eenmalig) € 6,-. Te betalen wanneer u op de wachtlijst wilt komen te staan
  • Borg (eenmalig) €100,-
  • Sleutelgeld (eenmalig) €25,-

Hoe kom ik aanmerking voor een tuin?

Vanwege grote belangstelling is er op dit moment een stop op de wachtlijst. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar de penningmeester, Lida Möhring. Indien er tuinen vrij zijn kunt U gelijk een tuin huren. Het lidmaatschap van de tuinvereniging loopt van 1 januari t/m 31 december; U dient op te zeggen voor 1 december. Wisseling van tuinen/huurders vindt doorgaans plaats in de winterperiode. Er is op dit moment een wachtlijst. Om op de wachtlijst te komen , neemt u contact op met Lida Möhring

Voor informatie wendt U zich tot een van onderstaande leden. Voor specifieke vragen mbt. aanmelding wendt U zich tot Lida Möhring. Ledenvergadering wordt 1x per jaar gehouden. U wordt hiervoor door het bestuur uitgenodigd.

Bestuur Tuinvereniging ’t Pink

Voorzitter: Véronique Duijn, email: voorzitter@tpink.nl
Secretaris: Annette Abbink, email: secretaris@tpink.nl
Penningmeester: Ab Geldof, email: penningmeester@tpink.nl
Ledenadministratie: Lida Möhring, email: ledenadministratie@tpink.nl

Er is momenteel 1 vacature in het bestuur.